Vinkällan sommelierutbildning

På sommelierutbildningen Vinkällan föreläser jag regelbundet för blivande sommelierer i Stockholm, Göteborg och Malmö. www.vinkallan.se

Jag är också utbildare inom Italian Wine Scholar vid den internationella utbildningen Wine Scholar Guild.

Dryckesprovningar/föreläsningar

Under mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med drycker av olika slag. Vin, öl, whisky, cognac, rom, kaffe, te och choklad har fascinerat mig både i jobbet och på fritiden. Sedan 1999 har jag arbetat som provningsledare, konsult och föreläsare på restauranger, restaurangskolor, konferensgårdar och företag som är ute efter en trevlig och intressant aktivitet. I mitt jobb som dryckesskribent möter jag massor av producenter och deras drycker, jag reser runt i vinområden och provar även kritiskt de viner som lanseras på Systembolaget – ett hundratal viner per månad.

Även om jag idag inte hinner med lika många uppdrag som provningsledare går det utmärkt att skicka en förfrågan angående Er aktivitet. Olika teman kan vara viner från en specifik region, vin och ost, öl från svenska småbryggerier, ölvariation från hela världen, grundläggande whiskyprovning, skotsk maltwhisky, cognacsprovning, choklad och digestif … möjligheterna är i stort sett obegränsade.